dimecres, 31 de juliol del 2013

Diada d'Estiu a Altafulla!

El proper dissabte 10 d'agost, els Salats de Súria participarem a la Diada d'Estiu d'Altafulla, amb els amfitrions, els Castellers d'Altafulla. L'actuació, que ja és tot un clàssic al calendari Salat,  serà a les sis de la tarda a la Plaça dels Vents, una plaça on vam aconseguir per primera vegada el 4d7 l'any 2009, i amb el qual la vam fer per primera vegada de set.

Aquesta actuació, arriba just abans de les nostres vacances d'estiu, i després d'un primer tram de temporada on hem assolit tres construccions de set i totes les principals construccions de sis, inclòs el tres per sota. L'actuació és una bona ocasió per acabar de rodar els castells fets fins ara, i deixar-ho tot a punt per encarar amb confiança els nous reptes del segon tram de temporada.

Per a la sortida hi ha previst un autocar, que sortirà dissabte a primera hora de la tarda i que tornarà a Súria diumenge al vespre. Com en les edicions anteriors, els Castellers d'Altafulla ens ofereixen un pica-pica al seu local al acabar l'actuació i ens cedeixen un espai per dormir. L'endemà diumenge, ja de vacances castelleres, passarem tot el dia a la platja.


Dissabte 10 d'agost

ACTUACIÓ A ALTAFULLA
Diada d'Estiu
Pl. dels Vents, 18:00h 
Amb Castellers d'Altafulla
 Sortida en autobús des del local a les 15.00h.

Els preus del bus són: 10 euros socis / 15 no socis.  Pack família 3: 20e socis / 25e no socis. Pack família 4: 30e socis / 35e no socis. Tiquets al bar!