dilluns, 1 de juliol del 2013

Els Salats descarreguem el nostre primer 3d6ps!

El passat dissabte 29 de juny, els Salats vam actuar a la Festa Major de Callús, acompanyats dels Xicots de Vilafranca. L'actuació va començar a les set de la tarda a la plaça de l'Ajuntament del municipi i va aplegar més de vuitanta camises salades. 

Després dels pilars d'entrada, els Salats vam començar amb un intent del 4d7, que malgrat tenir bones mides i poder-se entreveure que l'estructura no trigarà a arribar, es va desmuntar a mitja pujada de la canalla. Els Xicots de Vilafranca van fer un 5d7 lleuger i molt solvent. 

En ronda de repetició els Salats vam descarregar un 4d6 sense problemes. En segona ronda els Xicots van fer un 4d7 amb el pilar. Els Salats vam fer un 5d6, el tercer de la temporada.

En tercera ronda, els Xicots de Vilafranca van fer un 4d7. Els Salats vam descarregar finalment el nostre primer 3d6ps, castell que haviem perseguit altres anys i que mai haviem aconseguit, fet que va desencadenar l'emoció. Amb aquest castell, que havia estat molt treballat a l'assaig, la colla aconsegueix completar els principals castells de la gamma de sis i fer un pas endavant en la seva història. 

Per tancar l'actuació, les dues colles vam alçar simultàniament un pilar de 5 respectivament.  

Després d'aquesta gran actuació, els Salats tenim una setmana plena d'activitats culturals (tallers, participació en l'acte de les pubilles i a una mostra de cultura popular a Sant Fruitós) i ens preparem per la nostra Festa Major, que enguany aplegarà 4 colles vingudes d'arreu dels països catalans, i on esperem veure els nostres millors castells.





Podeu veure l'àlbum de fotos sencer de l'Emma Pagès (Xicots de Vilafranca) aquí!