dimecres, 17 de juliol del 2013

I Aniversari de Berga

El proper dissabte 20 de juliol a la tarda, els Salats de Súria ens desplaçarem a Berga, per tal d'actuar dins en l'actuació del primer aniversari de la Colla Castellera de Berga, juntament amb els Castellers de Solsona, padrins dels berguedans. Un primer aniversari que ens fa especial il.lusió, doncs és una colla propera que hem vist néixer.

Sortirem en cotxes des del local a les cinc de la tarda, per tal d'actuar a la Plaça de Sant Joan de Berga a 2/4 de 7 de la tarda. En acabar l'actuació hi ha previst un sopar de colles a l'edifici del Casal de la Gent Gran (a la mateixa plaça) i a 2/4 d'11 de la nit, a la plaça del Forn, concert gratuït, amb Skandol Public, Oques Grasses i PD Urrixic.

Aquesta és la darrera actuació del mes de juliol, encadenant un seguit d'actuacions en poblacions properes: Callús, Sant Fruitós, Súria i ara Berga. Després d'una gran diada de festa major a casa nostra, els Salats arribem en bona forma i esperem gaudir de l'actuació i poder continuar rodant els castells de set!


Dissabte 20 de juliol

ACTUACIÓ A BERGA
1er Aniversari de la Colla
Pl.de Sant Joan, 18:30h 
Amb Castellers de Berga i Castellers de Solsona
 Sortida en cotxes des del local a les 17.00h.