divendres, 16 d’agost del 2013

Bon final de primer tram a Altafulla

El passat dissabte 10 d'agost els Salats vam tancar el primer tram de la temporada actuant a Altafulla acompanyats de la colla amfitriona els Castellers d'Altafulla. Els Salats vam poder tornar a rodar els castells de set assolits fins al dia d'avui i vam completar la sortida amb un cap de setmana a la platja.

Les dues colles ens vam trobar a la Plaça dels Vents a les sis de la tarda. Un cop enfaixats va començar la primera ronda de castells. Els castellers d'Altafulla van descarregar un 4d6 amb el pilar sense problemes. Els Salats vam tornar a portar a plaça i a descarregar el 3d7 amb el pilar, un castell que vam assolir per tercera vegada, i consecutiva, aquesta temporada.

Fotos: Salomé Banda

En segona ronda, els Castellers d'Altafula van descarregar un meritori 4d7, ja que la colla ho havia intentat en les darreres actuacions sense èxit. El castell es va desenvolupar amb solvència, malgrat que la canalla va dubtar en algun moment. Els Salats de Súria vam realitzar sense problemes la mateixa estructura, que hem anat millorant gràcies al treball de l'assaig.

Foto: Jesús Puig. Més fotos aquí

En darrera ronda els Castellers d'Altafulla van optar pel 3d6 amb el pilar. Els Salats de Súria, vam fer un 5d6 molt i molt lleuger, amb un pom de dalt ple d'estrenes de la canalla i també al tronc.

Foto: Salomé Banda

Per acabar, les dues colles vam realitzar un 4d6 de germanor. Ja en ronda de pilars, els Salats vam realitzar primerament un pilar de cinc. Acte seguit, les dues colles vam aixecar simultàniament dos pilars de comiat cadascuna. A la nit, ens vam traslladar al local de la colla d'Altafulla, on vam poder gaudir del sopar que ens havien preparat i una nit de molta marxa, balls i música en bona companyia.

Foto: Irene Rodríguez (Castellers d'Altafulla). Més fotos aquí