dimarts, 18 de juny del 2013

A punt per l'Estiu!


Els Salats hem tancat el primer tram de la temporada 2013 amb un total de 9 actuacions: la primera i la més freda, a les portes del Montseny, seguida de la participació a unes grans caramelles, 3 actuacions a casa, plenes de caliu i camises i bons rastells, 3 a l’àrea metropolitana amb molt bon rotllo, i una a la Catalunya Nord, on hem conegut la festa de l’Identi’CAT.

Un tram en què hem pogut rodar tots els castells de sis i estrenar el primer 3d7 de la temporada. Hem carregat per primera vegada els 3d6ps i hem fet el pilar de 5 més matiner, aixecant-lo en les tres últimes actuacions de manera consecutiva.

En aquest punt i amb l’estiu astronòmic a punt d’arribar, els Salats ens disposem a encetar la nostra temporada d’estiu, on esperem començar a rodar els castells de 7.


Menú d'Estiu 

Entrants
Concert de Pre-revetlla (21 de juny)
Pilars de Sant Joan (23 de juny)

Plats fondos
Tres actuacions de dissabte tarda (i festa de nit per qui vulgui), amb el plat fort de la nostra Festa Major.
FM de Callús (29 de juny)
FM de Súria  (13 de juliol)
Aniversari Castellers de Berga (20 de juliol)

Postres, cafès i...
I encara per acabar aquest estiu ben i ben salat, i abans de les nostres vacances, anirem a la Plaça dels Vents i al mar d’Altafulla (10 i 11 d’agost)


Us hi esperem. Bon profit!

*IMPORTANT* A partir del dimarts vinent, 25 de juny, els assajos de dimarts es faran a la mateixa hora que els assajos de divendres. 19.30 CANALLA - 21.00 TOTS