dilluns, 5 de març del 2012

Novens al torneig intercasteller!


Una trentena de Salats es van desplaçar a Guissona per jugar el torneig intercasteller d'enguany i participar de la festa que els Margeners van organitzar.
Després de quedar segons en la fase de grups, i classificar-nos per a vuitens de final, ens vam trobar amb un rival dels forts, els Castellers de Sants. Tot i que a l'afició surienca s'hi van afegir els supermans del Poble Sec, i hi vam posar un plus de motivació amb cants i crits, no va ser suficient per parar a l'equip rival.
Després d'aquesta derrota, no vam tenir cap problema per afrontar la resta de partits, tot i que els de diumenge van ser una mica més durs, a causa del cansament dels jugadors. Tot i això, és tot un luxe el resultat final. Quedar novens de 32 colles és un gran éxit!

No tot va ser futbol, i és que els Margeners de Guissona tenien preparada una GRAN festa que va durar fins a altes hores de la matinada.

I de cara a l'any vinent, està per veure on es farà, tot i que en principi no serà a Súria. Un altre cop serà.

Des de la colla, volem felicitar a l'organització del torneig, una feinada per a tota la colla, però amb un gran resultat! Esperem que gaudissiu tant com nosaltres de tot plegat!! Gràcies per tot Margeners!

Felicitats Salats pel gran resultat! i ara toca demostrar que fent castells també som molt grans!! Ens veiem dimarts i divendres a l'assaig normal, i dijous a pilars i dosos! No oblideu que diumenge tenim actuació!!