dimarts, 13 de març del 2012

11/3 MUNTANYOLA!

Diumenge vam fer la primera actuació de la temporada 2012, una temporada que esperem sigui com a mínim tant bona com l'anterior!
L'actuació a Muntanyola, va començar tard, ja que les ballades de gegants, i les mostres dels falconers, van enderrerir l'inici de l'actuació castellera.
Per començar, pilars de dol per part de les dues colles convidades.
En primera ronda, i dintre del planing, vam descarregar sense problemes el 2d6. Un dos diferent als que hem fet fins ara, i és que a terços el va fer una noia.

En segona ronda, vam portar el 3d6, castell reserva per si no es podia fer el 5de, que tot i haver fet les proves pertinents a assaig, a causa de baixes d'última hora, vam preferir assegurar, amb un castell més senzill com és el 3d6, que vam descarregar també sense problemes.

En última ronda, un 3d6p molt ràpid, que també vam descarregar sense cap problema.

Per finalitzar, un parell de p4.

I abans de marxar cap a casa de nou, bateig de les noves incorporacions a la colla i també per la gent que es va estrenar en alguna posició! Moltes felicitats a tots des de la colla!

Per part dels Sagals d'Osona, van fer 2p4, 3d7, 5d6, 4d7, p5


Com ja veieu, colla vam portar una actuació molt de mínims a causa de les poques camises desplaçades, i és que si no ens posem les piles a assajos i actuacions, farem el mateix a cada diada. Som capaços de molt més, i ja ho sabeu, sino, només cal veure els resultats de l'any passat. Hem d'apretar tots junts si volem repetir la vintena de castells d7, i començar a portar el p5 arreu! RECORDEU QUE ELS ASSAJOS SÓN DIMARTS I DIVENDRES, i DIJOUS PILARS I DOS! Posem-nos les piles!

Us deixem un link amb les fotos que ens va fer la nostra amiga Meritxell Anaya, de ben segur que us agradaran!! https://plus.google.com/photos/113815309708738162516/albums/5718714474214544001?banner=pwa&authkey=COWTi4--roDxYA