dimarts, 27 de març del 2012

NINGÚ FARÀ LA NOSTRA FEINA, SOM NOSALTRES QUI LA HEM DE FER.

Alguns dels 20 castells d7 de la temporada 2011.

Avui us deixem un escrit del cap de colla, del dia 10 de maig del 2011, dinou dies abans de l'actuació al barri del Rastells. El mateix dia que l'Abel ens va enviar el seu escrit, segur que molts de vosaltres, no veieu del tot clar l'estrena de castells de7, però malgrat això, tothom es va posar tots les piles per omplir els assajos, i no només els vam estrenar, sino que vam tornar a fer història, superant-nos portant a plaça dos castells d7 en la mateixa actuació, fet que vam repetir fins a vuit vegades!!

No es va equivocar en res! Sabia que si no fallavem a l'assaig i les actuacions, estrenariem els castells d7 i fariem un gran any, i ho vam fer.
Veieu on està la clau? Tots som necessaris, SEMPRE, pe fer bons assajos i castells.


"... En tercer lloc m'agradaria animar a tothom a que vingui als nostres assajos i actuacions. Als que vénen sempre, als que poden venir quan acaba la temporada de bàsquet, de futbol, les classes i exàmens. Als que vénen de tant en tant, els animo que vinguin més sovint. Als que van venir i ara ja no vénen, els animo a tornar i els que encara no han vingut, que vinguin i tastin els castells. Animo, a uns i altres, a aprofitar la colla castellera per estimular els valors positius que considero tots necessitem i ens agrada experimentar a la nostra vida i que no sempre trobem moments o les oportunitats d'expressar i sentir. Valors que es manifesten dintre del dia a dia d'una colla castellera com: amistat, relació intergeneracional, l'esperit del treball en equip, de la superació individual i col·lectiva, festa, esforç, perseverància i constància, alegria. On no hi ha cap tipus d'exclusió, on totes les edats, condicions socials, nacionalitats, ideologies, etc...treballen i lluiten juntes als assajos i places contra les seves pors i incerteses per aconseguir un mateix objectiu comú amb la posterior alegria que envaeix a les persones en vèncer i triomfar. Sencació indescriptible....que us haig de dir als que ho hem viscut algun cop.... 

Per acabar dir-vos a tots que ens trobem en un gran any. Estem en forma. L'inici de temporada i les proves realitzades fins ara són del millor que hem fet mai i és per això que hem d'aprofitar per millorar encara més. És necessària més gent a l'assaig. Hem de treballar més les pinyes i troncs, sobretot les pinyes,  per anar amb pas ferm i convençuts per vèncer el que se'ns posi per davant. Els castells de 7 ja són aqui!! "Nomès" cal treballar-los i això vol dir, tothom a assaig!! Com he dit algun altre cop, ningú farà la nostra feina, sóm nosaltres que l'hem de fer. Ningú més farà castells amb la camisa surienca-salada si no sóm nosaltres, si no hi ets tu. Tots som necessaris, sempre, per fer bons assaigs i castells.

Dia 29 de Maig, festa dels Rastells, on estrenarem els castells de 7 aquesta temporada només si tu també vens a assaig i a plaça!   
Tenim molta feina per davant i és hora de començar a fer-la i continuar-la!!
Us deixo un link d'un escrit que m'agrada i que va fer en el seu moment un membre de la colla:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=170296809664747
Visca els Salats, Visca Súria i Visca els suriencs!!!!!

Abel"