dissabte, 17 de març del 2012

GRAN ÚLTIM ASSAIG A L'ESCOLA DE SALIPOTA!

Ahir vam fer l'últim assaig de la temporada a l'escola de Salipotoa, un assaig molt bo per despedir aquest inici de temporada!
Va ser un assaig amb cares noves tant a canalla com en general, una gran notícia per la colla, però no ens quedem només aquí, i és que va ser un assaig que mica en mica es va omplir, i va donar peu a fer molt bones proves!
Per començar, un pilar de4 força nou fruit dels assajos de pilars de dijous. Un 3d6net fins acotxador i un 4d6net amb canvis a terços, un 5d5net fins acotxador amb poms de dalt MOLT lleugers, 2d6net fins a dosos llarguet però molt parat, proves netes i sobre pinya de castells de6, ... 
I una novetat, i és que aquest any, tornen els castells per sota! El cap de pinyes va fer una explicació i ens vam posar a treballar! Com ja es va dir, és un castell que el treball principal és de pinya, així que hem d'afiançar aquest aspecte, ja que hem de poder assajar aquest castell SEMPRE si volem que evolucioni i poder-lo dur a plaça ben aviat. Així que recordeu els horaris i ens veiem als assajos.

Realment molt bones proves que hem de seguir repetint i millorant, però a partir d'ara al nostre local!