dijous, 29 de març del 2012

COMENÇA LA TRACA!

Per fi arriba una de les setmanes més esperades pels suriencs, i ho volem celebrar de la millor manera, així que agafeu l'agenda i apunteu!

AVUI DIJOUS:
A les 20.30 assaig de pilars i dosos. Ja sabeu que és optatiu, però avui és una mica especial, ja que assajarem els pilars que es faran dissabte vinent a l'acte del pavelló en motiu de les Caramelles*, mostrant un any més la unió i la força de les Caramelles de Súria, i celebrant el nostre quart aniversari. 

DEMÀ DIVENDRES: 
A les 19.30 canalla, i a les 21.00 tothom. Tornarem a pujar a la pinya els pilars que portarem al pavelló*, així que ningú es pot saltar l'assaig, ja que ha d'estar tot calculat!!
Tot seguit, el bar estarà obert per qui vulgui sopar o fer un got.

DISSABTE 31: 
A quarts de quatre de la tarda, el grup de batucada BATSURIAK té cita al nostre local per assajar.
A les 18.00, el grup caramellaire ALTATXU, portarà els seus assajos a casa nostra. Primer bastons i després mosses i fadrins.
Tot seguit sopar per qui vulgui.

Durant tota la tarda, el local romandrà obert per si algú vol apropar-se a participar de la festa. També hi haurà servei de cafeteria, bar i berenar a preus populars.

Per acavar, a la 01.00 CONCERT a càrrec de l'ALTAXU també al nostre local, amb els grups "Cabellitos" i  "Modernos gafapasta"
L'aportació serà de 3€, i els preus de la barra seran populars/anticrisi o com us estimeu més dir-li!!


DE CARA A LA SETMANA VINENT, HI HAURÀ UN ÚNIC ASSAIG EL DIMECRES PER REPETIR ELS PILARS DE DISSABTE* I APROFITAR PER FER ALGUNA PROVA EN CONCRET.

* Tots els caramellaires que vulguin participar d'aquest acte, encara que no siguin de la colla dels Salats, esteu convidats, hem de tornar a demostrar la força i la unió de la festa. I si no feu caramelles, també us hi esperem!