dilluns, 30 de maig del 2011

G3AN 4C7UACIÓ 29/5/11


Amb motiu de les festes del barri del Rastells a Súria, els Salats han actuat acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbui. A l'indret on els de la camisa potassa ara fa un any van tenir una diada accidentada, avui n'hi han sortit amb una de les seves actuacions més completes fins al moment.

La diada, amb ressaca de la final del Barça del dissabte anterior, ha començat passades les 12, amb els Salats plantant en primera ronda el seu quart 5d6 de la temporada per agafar confiança de cara als reptes que venien a continuació. En segona ronda i sense cap contratemps, els Salats descarregaven amb treball un 3d7, tot just el segon de la colla.

La confiança ha crescut a la colla, que ha vist en forma de 3d7 la recompensa a la feina realitzada als assajos i que ha estat clau per afrontar el tercer castell. Després d'una pausa per conèixer la nova pubilla i hereu del barri, els Salats han continuat amb l'actuació descarregant un 4d7 amb molt bones mides. En ronda de pilars han fet un pilar de 4 normal i un altre per sota.

El Castellers de Caldes de Montbui, que venien a Súria per primera vegada, han descarregat tots els castells que han intentat, en primer ronda un 4d6, un 3d6 amb el pilar en segona ronda i un 3d6 per finalitzar els castells. En ronda de pilars conjunta també han girat un pilar de 4.

Els Salats que feia setmanes que no actuaven, han premut els troncs per dur-los ben aviat i és que han fet el 7 més matiner de la seva història, i per partida doble. Ara cal doncs seguir treballant per demostrar que els castells bàsics de 7 són assumibles i tenen per davant una temporada que els fa somiar amb més castells.

Actuació Rastells:
Salats de Súria: p4, 5d6, 3d7, 4d7, p4, p4ps.
C. Caldes de Montbui: p4, 4d6, 3d6p, 3d6, p4.