dissabte, 28 de maig del 2011

LA COLLA PARLA DE L'ASSAIG D'AHIR I L'ACTUACIÓ DE DEMÀ!!


Assaig de divendres 27 de maig: 3d6 net, 4d6 net, 2d5 net, 5d5 net, ... 3d7 fins a dosos, 4d7 fins a quarts, 2d6, ... i pilar de 5 a tocar!
Actuació de diumenge 29: TOTS a les 11.30h a les pistes de l'escorxador, disposats a fer la millor actuació de la història!

LA COLLA PARLA AL FACEBOOK I TU POTS DEIXAR EL TEU COMENTARI SIGNAT AQUÍ MATEIX!!:

ABEL MARTÍNEZ (cap de colla): Felicitats a tothom per l'assaig d'ahir!! Ja ens tocava un assaig així!! Gràcies a tots els que vau venir a fer pinya i ho veu fer possible!! Si som tots, som capaços de fer qualsevol cosa que s'ens possi per davant. I no ho dic jo, ho dieu vosaltres amb les proves d'ahir. Ara a mantenir aquest nivell i mirar més ennllà!!!!! Visca els Salats!!

ROGER REGUANT (segon cap de colla): ‎3d6n, 4d6n, 4d7 a 4ts, 3d7 a dosos, i el 5 i el 2 sense problema. Felicitats a tots x l'assaig, diumenge disposats a tot!

TÀNIA MORENO: mañna actuacion de los SALATS a las 11.30 en la pista de l'escurxador cuanta mas gente mejor si?
va que estas pruevas prometen (:

ANNA VAZQUEZ RODRIGO: Demà a les 11:30 a la pista de l'escorxador, vinga salaats!! com mes gent millor :)

JORDI ALSINA RUBÍ: Ahir va ser un dia molt bo, referent a Castells, a l'Assaig i a la festa posterior. Demà, Salats, actuem al Barri del Rastells, on podem fer els primers 7 de la temporada. Som-hi tots, Cada persona serveix per la pinya! Pit i Amunt! :)

M.CARME GINESTA JUÁREZ: Heu vist del que som capaços quan ens posem les piles?! Increíble assaig!!
Us esperem demà a TOTS a les 11.30 a l'escorxador. PODEM TORNAR A FER HISTÒRIA, portant per primer cop dos castells d7 en una actuació.
I només estem a 29 de maig... PREPAREU-VOS!

MARIA AGUT MOLINER: Demà actuació a la pista de l'escorxador a les 11:30, perquè el treball dels assajos es vegi reflectit a l'actuació necessitem que vinguis a fer pinya! :)

IVAN CLOSA: estubo bien el ensayo de ayer dels salats haber si mañana en el matadero sale bien la cosa y hay k animarse gente a venir k contra mas seamos mejor nos lo pasaremos!

MAITE BONILLO RODRIGUEZ: demà tothom a la pista del escorxador a les 11:30, que arribem els Salats de Súriaamb el 3d7 i el 4d7! Vine a fer pinya :)

ESTHER MOYA: Ahir GRAN assaig, fent castells que encara no haviem fet i a principi de temporada, que més es pot demanar? Només esperar que Diumenge a les 11.30 al barri dels Rastrells hi siguem TOTS els Salats de Súria, ens esperan el 3 i 4 de 7! :)
- Per primer cop a la historia 2 castells de 7 assajats i preparats per portar-los a plaça!! :) El que es pot arribar a fer quan tots tenim fixat un objectiu comú! ^^
- Serem una gran colla de 7!:)
- A tope!! i sobretot felicitar a la pinya i la gent que voltaba que sense ells no s'haurien pogut fer aquestes proves!:)