dilluns, 2 de maig del 2011

Els Salats de Súria actuen a Valls i Salipota


Valls de Torruella va viure aquest cap de setmana la tradicional Festa del Pubill. En un indret poc usual, ja que el temps anunciava pluja, es va desplaçar a la zona esportiva, on els firants van muntar els estancs i paradetes. Cap a les 6 de la tarda es van començar a sentir els primers tambors, amb el nou grup de batucada surienc i poc després els Salats van seguir l'acte on van aixecar sense problemes els diferents castells.

Van sortir amb un 3d6 pesat, i van seguir amb el 2d6 i el 3d6 amb el pilar, aquests dues últimes estructures estrenades aquesta temporada. Finalment, es va aixecar un pilar per sota i un pilar normal. Així doncs una valoració bona i una actuació molt ràpida.

Diumenge, els Salats van actuar a casa, i mai millor dit ja que actuaven a escassos metres del seu lloc d'assaig. Amb motiu de la Festa del barri de Salipota, trobada gegantera, elecció de la pubilla del barri i castells.

Els Salats amb més efectius que el dia anterior, van anar per feina i van enllestir un compte enrere amb un 4d6, un 3d6 i un 2d6 per acabar amb el pilar de 4. Una actuació ràpida i sense cap entrebanc que mostra la solvència que té la colla en aquests pisos.

La propera actuació Salada, serà el proper dia 28 de maig al barri del Rastells on actuarà acompanyada dels Castellers de Caldes i que anuncien ja poder estrenar els primers sets de la temporada.

Valls de Torruella 30 Abril: 3d6, 2d6, 3d6p, p4ps, p4.
Salipota (Súria): 4d6, 3d6, 2d6, p4.