dilluns, 9 de maig del 2011

PARLA EL CAP DE COLLA.

SALATS I SURIENCS, PAS A PAS....PERÒ AMB PAS FERM, CONVENÇUTS I TOTS JUNTS!!!!

Hola a tots, suriencs, pares, mares, fills, germans, cosins, tiets, avis i àvies....salats, altatxeros, sardanistes, bastoners, fomentaires, trabucaires, llanternaires, caramellaires tots. Geganters, futboleros, basquet-addictes, gent del handbol, i de tota mena d'activitats que es realitzen poble a Súria.


Màgradaria que llegissiu aquest escrit amb atenció. Són unes paraules que possiblement alguns penseu que arriben tard

o que no són les correctes. Igualment fa dies que hi penso i si no ho faig rebento. Les escric després de fer un repàs i valorar diferents moments que han marcat la curta vida de la colla i, intrínsicament, la de molts de nosaltres. A més crec que coincideixen amb un salt en el grau de maduresa de la colla a tots els nivells ( castells, activitats extracastells, un vagatge de 3 anys...) i que ens fa plantejar objectius cada vegada més "grans" i que tenim més a l'abast.


Bé, voldria aprofitar aquestes linies per agrair i animar a tothom en diversos punts:

En primer lloc, agrair de forma sincera i, si se'm permet, en nom de tota la colla, a totes i cadascuna de les persones, entitats i col·laboradors que en un moment o altre han fet pinya mab nosaltes i ens han donat un cop de mà de formes diferents, ja sigui fent pinya físicament per caramelles, als assajos, a plaça fent pinya i animant, als socis, als botiguers de Súria, etc... sense vosaltes no haguès estat possible arribar on som ara i plantejar-nos un futur tant optimista i esperançador com el que tenim per davant. Gràcies de tot cor.

Agrair per suposat també a tot el gruix de gent 'salada' que ve als assajos, cadascú amb la seva feina, amb les seves ganes, i que dia rere dia s'ho curra per que surtin millor les coses. Junts engrandim la colla.


En tercer lloc m'agradaria animar a tothom a que vingui als nostres assajos i actuacions. Als que vénen sempre, als que poden venir quan acaba la temporada de bàsquet, de futbol, les classes i exàmens. Als que vénen de tant en tant, els animo que vinguin més sovint. Als que van venir i ara ja no vénen, els animo a tornar i els que encara no han vingut, que vinguin i tastin els castells. Animo, a uns i altres, a aprofitar la colla castellera per estimular els valors positius que considero tots necessitem i ens agrada experimentar a la nostra vida i que no sempre trobem moments o les oportunitats d'expressar i sentir. Valors que es manifesten dintre del dia a dia d'una colla castellera com: amistat, relació intergeneracional, l'esperit del treball en equip, de la superació individual i col·lectiva, festa, esforç, perseverància i constància, alegria. On no hi ha cap tipus d'exclusió, on totes les edats, condicions socials, nacionalitats, ideologies, etc...treballen i lluiten juntes als assajos i places contra les seves pors i incerteses per aconseguir un mateix objectiu comú amb la posterior alegria que envaeix a les persones en vèncer i triomfar. Sencació indescriptible....que us haig de dir als que ho hem viscut algun cop....


Per acabar dir-vos a tots que ens trobem en un gran any. Estem en forma. L'inici de temporada i les proves realitzades fins ara són del millor que hem fet mai i és per això que hem d'aprofitar per millorar encara més. És necessària més gent a l'assaig. Hem de treballar més les pinyes i troncs, sobretot les pinyes, per anar amb pas ferm i convençuts per vèncer el que se'ns posi per davant. Els castells de 7 ja són aqui!! "Nomès" cal treballar-los i això vol dir, tothom a assaig!! Com he dit algun altre cop, ningú farà la nostra feina, sóm nosaltres que l'hem de fer. Ningú més farà castells amb la camisa surienca-salada si no sóm nosaltres, si no hi ets tu. Tots som necessaris, sempre, per fer bons assaigs i castells.


Dia 29 de Maig, festa dels Rastells, on estrenarem els castells de 7 aquesta temporada només si tu també vens a assaig i a plaça!

Tenim molta feina per davant i és hora de començar a fer-la i continuar-la!!

Us deixo un link d'un escrit que m'agrada i que va fer en el seu moment un membre de la colla:

http://www.facebook.com/note.php?note_id=170296809664747


Visca els Salats, Visca Súria i Visca els suriencs!!!!!


Abel. Cap de Colla dels Salats de Súria.