dilluns, 13 de juny del 2011

Salats de Súria i Margeners de Guissona, apadrinaran el dia 18 als Castellers de Solsona


Salats de Súria, Margeners de Guissona i Castellers de Solsona es trobaran el proper dissabte dia 18 de juny a les 18.30 a la plaça de l'Ajuntament a Solsona.

El motiu d'aquesta actuació, és el bateig dels Castellers de Solsona, que després de 8 mesos d'assajos, han trobat la data per dur a terme la seva presentació oficial en públic.

Així doncs, començarà a quarts de set el que podria ser una de les millors actuacions fins al moment de les tres colles. A més a més, s'està preparant una sorpresa per demostrar la germanor en el món casteller, i sobretot entre aquestes tres colles: Salats de Súria, Castellers de Solsona i Margeners de Guissona.

Els de Solsona, que lluiran la camisa groga, estan preparant, apart de la gran actuació, un sopar de germanor per a les tres colles, i un concert a la sala polivalent de la ciutat.

Amb aquet motiu, els Salats de Súria, hem creat tres esdeveniments via Facebook per afavorir el ritme d'assaig de la colla, i poder repetir amb éxit el 3d7 i el 4d7 que vam dur el passat dia 19 de maig al barri del Rastells.
Recordem que aquests dos castells els tenim completament a l'abast, però els hem de repetir nets i pujar-los sobre pinya a l'assaig. Si hi som tots, a part podrem treballar altres estructures, que vau poder veure divendres que no estan tant llunyanes!

Us deixem aquí els enllaços amb els que podreu confirmar assistència. Tant si ets Salat com si no ho ets, estas convidat a participar dels assajos i l'actuació. ET NECESSITEM A LES NOSTRES PINYES!!