dimarts, 23 de febrer del 2010

VUITENS!!

Disaabte a les 11 del matí, amb una trentena de Salats (tant jugadors com afició), la Colla començava el torneig, el segon al qual assistiem.
Empatant contre els Marrecs de Salts, i guanyant després a Moixiganguers d'Igualada i Castellers de Figueres, ens plantavem a vuitens de finals.
Així doncs, a les 18.00 va ser el moment d'enfrentar-nos contra els Xiquets de Tarragona. El fred era present, però tot i així, res no va poder frenar a l'equip Salat, i de nou ens emportavem la victòria, fent que aquest cop haguessim de trobar-nos amb Castellers de Sant Cugat.
Una pista petita, el cansament de tot el dia, algun que altre lesionat, i els nervis dels jugadors, van fer que aquest cop el joc no es poses a favor nostre, i després d'una gran remuntada dels suriencs, el marcador va acabar 5-6 a favor de Sant Cugat.

Després d'uns grans resultats, era el moment de sopar i gaudir, amb tots els Castellers d'arreu, d'una gran festa que els Castellers d'Esparreguera ens tenien preparada.
Festa grossa fins ben entrada la matinada, amb el concert de "Xixarel·los" i "The Papas&the Popos".

Diumenge ben d'hora, les pistes ens esperaven de nou. Aquest cop per disputar-nos amb els Castellers d'Esparreguera, la Jove de Sitges, i els d'Esplugues, del cinquè al vuité lloc.
Després de tot un dissabte de partits, d'una nit de gresca, de lesionats i absents, Salats va haber de jugar amb els jugadors presents. Tot i donar-ho tot, no va ser possible obtenir els millors resultats, així que perdent els partits de diumenge, la Colla quedava en un merescut i lluitat vuité lloc.

La final que es va celebrar entre Castellers de Lleida, i Castellers de Vilafranca va donar l'èxit als segons.

Per acabar amb la jornada, els assistents vam poder gaudir d'un dinar de germanor, on es van donar els trofeus, i els obsquis a tots els participants.

FELICITATS ALS GUANYADORS!!
FELICITATS ALS ORGANITZADORS!!

FELICITATS SALATS, PER AQUEST MERESCUT VUITÉ LLOC!!!