divendres, 5 de febrer del 2010

TORNEIG INTERCASTELLER



SALATS AL BOMBO 3.

Un cop analitzats tots els resultats dels torneigs que queden documentats hem elaborat una classificació històrica amb totes les colles que han participat en alguna ocasió al torneig de futbol casteller.

Com a novetat en aquesta edició, el sorteig comptarà amb dos grups de caps de sèrie. Per tant, el sorteig de la fase prèvia de grups es farà amb tres bombos diferents:

BOMBO 1: 1rs caps de serie (8 equips, bordeus)
BOMBO 2: 2ns caps de serie (8 equips, blau marí)
BOMBO 3: la resta de colles (16 equips, blau clar)

La fase prèvia estarà formada per vuit grups de quatre equips cada un i cada grup es composarà per quatre equips que vindran: 1 equip del BOMBO 1, 1 equip del BOMBO 2 i finalment 2 equips del BOMBO 3.

BOMBO 1: Castellers de Sant Cugat, Capgrossos de Mataró, Jove de Tarragona, Castellers de Sants, Xiquets de Tarragona, Marrecs de Salt, Colla Jove de Sitges, Castellers d’Esparreguera.
BOMBO 2: Nyerros de la Plana, Moixiganguers d'Igualada, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Vilafranca, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Castellers d'Esplugues, Tirallongues de Manresa, Castellers de Terrassa
BOMBO 3: Castellers de Lleida, Xiquets de Reus, Castellers de Badalona, Castellers de Barcelona,Castellers de Mollet, Castellers de Figueres, Sagals d'Osona, Castellers de Cerdanyola, Castellers de Caldes de Montbui, Xiquets del Serrallo, Castellers del Poble Sec, Xics de Granollers, Castellers Sagrada Familia, Castellers de Sabadell, Salats de Súria, Castellers de Castelldefels.

SORTEIG DELS GRUPS PER A LA PRIMERA FASE
Com a darrer acte abans del torneig, els Castellers d'Esparreguera han organitzat un sorteig al més pur estil Champions Leage!

L'esdeveniment tindrà lloc el proper dilluns 8 de febrer, a les 21:00h, a la sala de teatre del Patronat Parroquial (Plaça Santa Eulàlia 7) on la sort repartirà les 32 boles, dividides en tres bombos, en els 8 grups inicials del torneig.

Entre tots hem de fer que aquest acte passi a ser, de manera oficial, l'avantsala al torneig casteller. És per això que els Castellers d'Esparreguera conviden a tothom a assistir-hi.

Així doncs, ja podeu començar a fer les vostre apostes per veure quins equips ens toquen! i dimarts us comunicarem els grups...