dijous, 18 de febrer del 2010

FORÇA SALAAAAATS!!!


Salats, la sortida serà dissabte des de la parada d'autobusos a les 8.30!!!
A les 10.00 concentració al pavelló municipal d'Esparreguera, que a més a més, servirà de centre logístic pel torneig, i els inscrits hi podrem deixar les bosses.
HORARI DELS PARTITS GRUP E:
11.00-11.45 Marrecs de Salts - Salats de Súria
12.00 - 12.45 Moixiganguers d'Igualada - Castellers de Figueres
13.00 - 13.45 Marrecs de Salt - Castellers de Figueres
14.00 - 14.45 Moixiganguers d'Igualada - Salats de Súria
15.00 - 15.45 Castellers de Figueres - Salats de Súria
16.00 - 16.45 Marrecs de Salt - Moixiganguers d'Igualada

PISTA GRUP E: El Cairat (com podeu veure al mapa, és el número 3)

* Els horaris són ajustadets, i ens deixen de marge 5 minuts, si en aquests 5 minuts no estem a la pista, perdrem el partit corresponent 3-0.
Recordem a més a més, que l'equip que actui amb violència serà descalificat i expulsat del torneig.


I a la nit... que ningú es perdi els concerts, perquè els Castellers d'Esparreguera no ens volen deixar dormir, i han preparat un concert amb dos grups locals i lligats a la colla: "Xitxarel·los" i "The Papa's and the Popo's".

“Xitxarel·los” obriran la nit amb els seus sons populars, amb un estil propi i desenfadat que intenta donar una nova visió a les músiques de tota la vida. Ska, reggae, rock i molt més. Amb un bon bagatge a l’esquena han voltat per tot el país compartint escenari amb grups de renom com “Mesclat”, “La Carrau”, “Brams” o “Dr. Calipso”.

A l’altra banda del quadrilàter, comptarem amb el grup de versions “The Papa's and the Popo's”, lligat estretament a la colla des de la seva creació ja que fins a quatre dels seus components formen part activament a la colla esparreguerina.En els darrers anys s’han convertit en la banda de versions per excel·lència de la zona. Nou monstres dels escenaris que ens presentaran la seva pròpia i sentida visió de clàssics com “Satisfaction”, “És inutil continuar”, “Walking on sunshine” o “Ones tep beyond” entre moltes d’altres. Han compartit escenaris amb “Muchachito bombo infierno”, “La Carrau”, “Rauxa” i “Obrint Pas” entre d’altres.

I si voleu saber més sobre la festa, o sobre el torneig en general, no deixeu de visitar la pàgina web: http://www.futbolcasteller.cat/