dilluns, 1 de febrer del 2010

MALLORCA!!


Després de mirar infinites opcions, la junta proposa anar (i tornar) a Mallorca en vaixell.
Sortirem el divendres 9 d'abril des del port de Barcelona a les 23.00, i arribarem a Mallorca entre les 6.00 i les 7.00. Un bus ens vindrà a buscar al port i ens portarà a l'IES (on dormirem) per deixar les coses
Tornarem diumenge 11 d'abril des del port de Palma a les 23.00, i arribarem a Barcelona entre les 6.00 i les 7.00. Un bus ens portarà al port.

Si un mínim de 30 persones ens desplacem en vaixell, la junta posarà un bus que ens portarà de Súria al port de Barcelona, i ens vindrà a buscar a la tornada.
La junta es farà càrrec dels menors que viatgin sense pares, sempre i quan vagin al vaixell.
El preu serà de 70€ pels socis, i 80€ pels no socis. Aquests diners hauríeu d’ingressar-los durant aquesta setmana (de l'1 al 7 de febrer). Si algú té algun problema, que es posi en contacte amb la junta.

Si algú només vol anar (o tornar) en vaixell, pot fer-ho, pagant només la meitat (38€ socis - 43€ no socis). Per comprar l'altre viatge, haureu de tenir en compte l’horari de l'actuació.
Si necessiteu ajuda per comprar el viatge en avió, la junta us ajudarà.
TANT SI ANEU EN VAIXELL COM EN AVIÓ INFORMEU A LA JUNTA COM ABANS MILLOR, ja que ho haurà de tenir en compte per informar de quantespersones ens desplaçarem, i així prepara els menús.
Si el vostre viatge serà en avió, afanyeu-vos a comprar el bitllet. No ens agradaria que algú es quedés a Súria perquè no ha robat manera d'anar o tornar.

HORARI APROXIMAT
Dissabte:
Arribada en vaixell al Port de Palma
Bus fins a l'IES Medina Mayurqa (de Palma)
14h Dinar a l'IES Medina Mayurqa
19h Assaig conjunt a Son Canals
21.30 Sopar a Son Canals
Nit lliure i tropical (Madrid-Barça)

Diumenge:
9.30h Despertar-se i endrçar l'IES
11h Sortida en bus cap a Bellver
Dinar entrpans i panades
16h Actuació Castellera: Castellers de Mallorca, Al•lots de Llevant i Salats de Súria
18h Sortida en Bus cap a l'IES (per recollir l'equipatge)
19h Sortida del bus cap al port