dilluns, 26 d’octubre del 2015

Crònica de Santpedor

El 25 d'octubre, els Salats de Súria ens vam desplaçar a Santpedor per actuar a la seva primera diada, juntament amb els Castellers de Viladecans i la colla local, que obrien l'actuació.

Els Salats de Súria la vam afrontar amb baixes d'última hora i amb menys efectius que altres diades. Tot i així, vam defensar els castells prèviament proposats. L'actuació va començar amb tres pilars de 4 caminant, un per de cada colla. A la primera ronda, els Salats vam descarregar un ja consolidat 3d7. A la segona, el castell descarregat va ser el 4d6, pensant en un possible 4d7 per la nostra diada. Finalment, amb algunes estrenes al tronc, vam fer un intent desmuntat de 5d6, que posteriorment vam descarregar. L'actuació salada va acabar amb un p4.

Per la seva banda, els Castellers de Santpedor van descarregar el 7d6, 3d6p i 4d6. El resultat dels Castellers de Viladecans va ser: 3d6, un id3d6p i un 3d6pc.

Ja només queda la Diada dels Salats de Súria, el proper dissabte 31 d'octubre a les 17.00 a la Plaça Major del Poble Vell. Hi actuarem juntament amb els Castellers de Berga i els Castellers del Poble Sec. No cal dir que és una diada important, amb la que acomiadem la temporada 2015. Així que cal fer una bona actuació. I per fer-la, és imprescindible la vostra assistència primer als assajos, i després a plaça. A més, a la nit, sopar Salat al local i concert de castanyada. Us ho voleu perdre?