dijous, 8 d’octubre del 2015

Crònica de Balaguer

La tarda de dissabte ens vam desplaçar per primera vegada a la plaça Mercadal de Balaguer, on vam ser els amfitrions de la Primera Trobada Castellera, acompanyats pels Margeners de Guissona i els Torraires de Montblanc.

Després dels pilars d'entrada, els Salats vam sortir d'un preciós i sòlid 3d7, seguit d'un segur 5d6, amb ganes de pujar-lo un pis més. Per acabar, vam descarregar sense problemes un 4d6,  que pels assajos semblava que es podia fer de 7, però degut a la poca presència d'efectius, no es va voler arriscar. Vam tancar la jornada amb uns pilars de quatre conjunts i l'entrega de records per part de l'ajuntament.

Esperem tornar l'any vinent!!!




La propera actuació és el 12 d'octubre a Caldes de Montbui. L'autobús per desplaçar-s'hi sortirà del local dels Salats de Súria a les 9.30 i està previst que arribi de nou a Súria a les 3. Per tots aquells que s'hi desplacin amb el seu vehicle privat, hem d'estar a l'envelat (al costat mateix de l'estació de busos) a les 11.30. Des d'allà, s'iniciarà una cercavila que acabarà a la plaça lleó a les 12, on començarà l'actuació. Quan s'acabi, per reposar forces, hi haurà un pica-pica.