dimecres, 30 de setembre del 2015

Crònica de l'actuació a Cerdanyola

Els Salats de Súria ens vam desplaçar a Cerdanyola el diumenge 27 de setembre, a una diada juntament amb la colla de la ciutat. Era una actuació que es presentava difícil, amb pocs efectius. No obstant, la colla se n'ha sortit complint els objectius marcats: estrenar castellers en cada una de les rondes.

Així doncs, la diada va començar amb els classics p4 de totes dues colles. Els Salats de Súria vam optar després per un 3d6, un 2d6 i un 3d6p. I, a pesar de les nombroses baixes d'última hora, tots tres castells s'han descarregat sense problemes i sempre amb estrenes al tronc.



Per la seva banda, els Castellers de Cerdanyola han descarregat el 5d7, el 4d7p i el 4d7. Els felicitem per la seva gran actuació.

Ara encarem una setmana amb una actuació molt important: dissabte 3 d'octubre Balaguer. És una plaça on mai ens hem desplaçat. Apunteu-vos-hi i us hi podreu desplaçar amb autobús gratuïtament. Així mateix, també són importants els dos assajos d'aquesta setmana (dimarts i divendres). Divendres, després de l'assaig, hi haurà butiffara gratis i una sorpresa!!! Recordeu també que dimecres hi ha assaig de millora a les 20.00