dimarts, 1 de setembre del 2015

Crònica de FM de Manresa

Els Salats vam complir a l'actuació de Festa Major de Manresa, diumenge 30 d'agost, juntament amb Tirallongues de Manresa i Castellers de Cerdanyola.

Després dels pilars d'entrada, els Salats vam obrir amb un 5d6, descarregat sense complicacions, amb vistes al 5d7. A la segona ronda, vam defensar i descarregar el 3d7 amb alguna estrena, que tot i la lentitud i els problemes a segons a la descarregada, el tronc va demostrar el seu domini. El 3d6p va tancar la ronda de castells. Per finalitzar, vam posar la cierereta a l'actuació descargant de nou el p5.



Per la seva part, Tirallongues van obrir amb un 2d7, seguit per un 7d7 i van tancar amb un 5d7. Els Castellers de Cerdanyola van descarregar el 3d6, 4d6 i el 3d6a.

El proper 5 de setembre els Salats ens desplacem a Artés, en motiu de la seva Festa Major. És una actuació important, perquè també és el seu bateig. A més, després de l'actuació hi haurà sopar i festa (per qui es vulgui quedar a dormir, s'habilitarà un espai).

Així que, com cada setmana, tothom a assaig. Dimarts i divendres a partir de les 20.00, per acabar la temporada com cal.