dimarts, 13 d’octubre del 2015

Crònica de Caldes de Montbuí

El passat 12 d'octubre, una seixantena de salats es van desplaçar a Caldes de Montbui, en motiu de la seva Festa Major, on hi vam actuar juntament amb els Castellers de Caldes i els Xics de Granollers.

El dia, assolellat, va començar amb una cercavila que ens va portar des de l'estació d'autobusos a la Plaça de la Font del Lleó, on es va portar a terme l'actuació. Un cop a plaça, els Salats de Súria vam descarregar, a la primera ronda de la diada, un 3d6 immòbil. A la segona ronda, vam descarregar el 3d6p. Finalment, vam haver de treballar el 2d6 a l'última ronda, que vam poder descarregar.



Els amfitrions, els castellers de Caldes, van descarregar el 3d7p, van carregar el 4d7p i van descarregar el 3d7. Per la seva banda, els Xics de Granollers van descarregar una magnífica torre de 7, el 5d7 i el 4d7.

Diumenge 25 d'octubre farem la propera actuació, última fora de casa, i última també abans de la Diada dels Salats de Súria. Només queden dues actuacions, doncs, en les que hem de demostrar que si treballem i estem units, tenim molt a dir.

Així que ja sabeu. Dimarts i divendres, assaig en l'horari habitual. Dimecres assaig voluntari de 20 h a 21 h.