dilluns, 2 de novembre del 2015

VIII Diada dels Salats de Súria

Un centenar de Salats ens vam concentrar dissabte 31 d'octubre a la Plaça Major del Poble Vell per celebrar la nostra VIII Diada, ben acompanyats pels Castellers del Poble Sec i els Castellers de Berga.

La VIII Diada dels Salats de Súria va ser la nostra millor actuació de l'any, doncs vam descarregar tres castells de 7. L'actuació va començar amb 2p4 per cada una de les colles. Després, els Salats de Súria vam obrir l'actuació amb un 4d7. A la segona ronda, els Salats vam afrontar el 3d7p, que tot i un balanceig del pilar, vam acabar descarregant. Els dos primers castells ens van donar confiança per anar a pel 4d7p a l'última ronda, que vam haver de treballar, però que vam descarregar. L'actuació va acabar amb 3p4.Per la seva banda, els Castellers de Berga i els Castellers del Poble Sec van obtenir els següents resultats:

- Castellers del Poble Sec: 2pd4, 2d7, 4d7, 3d7, pd5
- Castellers de Berga: 2pd4, 5d7, 3d7p, 4d7p, pd5

La temporada ja s'ha acabat, però encara tenim dues dates pendents:

- Divendres 20 de novembre: reunió de socis
- Dissabte 21 de novembre: sopar de temporada 2015, al Local dels Salats de Súria.


Ha sigut una temporada difícil, amb moltes baixes i amb molts canvis. No obstant, amb vosaltres l'hem tirat endavant i hem acabat amb una molt bona actuació final. Sou molt grans, i heu fet d'aquesta colla una gran família.


GRÀCIES SALATS! ENS VEIEM A PLAÇA LA TEMPORADA VINENT