diumenge, 22 de novembre del 2015

Assemblea de socis 2015

Divendres 20 de novembre es va portar a terme l'assemblea de socis dels Salats de Súria 2015, al Casal de Joves del municipi. Va ser una assemblea on es va fer un balanç de la temporada des del punt de vista casteller, per part de la Junta Tècnica,  i pel què fa a la gestió de la colla, per part de la Junta Directiva.Ha sigut una temporada difícil, degut a moltes baixes (algunes d’elles, benvingudes) i a la dificultat d’atraure els castellers i castelleres tant als assajos com a les actuacions. Això ha fet que enguany el creixement constant de la colla s’ha vist minvat i s’han hagut de replantejar alguns dels objectius de la temporada. Per altra banda, sí que s’ha aconseguit el castell de 7 més matiner de la nostra història (un dels objectius de la temporada) i s'han estrenat varis castellers al tronc.

A proposta del Cap de Colla, la Junta Tècnica s’ha dissolt, tot i portar un any, tornant-se a presentar per la temporada vinent. Aquesta iniciativa va anar acompanyada per un canvi dels estatuts de l’entitat, aprovats per unanimitat, segons el qual el mandat de la Junta Directiva serà de dos anys (en comptes de tres, com fins ara). El motiu d’aquest canvi va ser la voluntat d'establir una major correspondència en els mandats de les juntes Directiva i Tècnica, cosa que facilitarà la comunicació entre tots dos òrgans de gestió.

La candidatura de nova Junta Tècnica està formada per Marc Casals, Abel, Marc Guix, Salvador, Gemma, Adrián, i s'afegiran Carmeta, Carla Galera, Josep Alsina, Josep Maria Balsells, Pere i Joan Hidalgo.

Per altra banda, enguany acaba el mandat de la Junta Directiva –actualment en funcions-, i s’havia de votar per la dels propers dos anys*. Però degut a la falta de candidatures, emplacem a tots els socis i sòcies dels Salats de Súria dijous 3 de desembre a les 20.00 al Casal de Joves de Súria, per tal de votar les noves juntes Directiva i Tècnica.

* Degut al canvi dels Estatuts aprovats a l’assemblea, el mandat de la Junta Directiva a partir de la propera temporada és de dos anys.