dimecres, 18 de setembre del 2013

Dia rodó a Caldes de Montbui

El matí de diumenge ens disposàvem a anar cap a la població de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) on actuàvem amb els Escaldats colla de la població, i els Castellers de Cerdanyola. Després de fer un esmorzar casteller ben d’hora al local, ens vam desplaçar en cotxes fins a Caldes. Mentre arribàvem va començar a caure un xiri-miri que ens va fer pensar que l’actuació podia perillar degut a la pluja, però finalment no va ser així i amb pluges intermitents es va desenvolupar una bona actuació.

Les tres colles reunides davant de l’Ajuntament de Caldes vam obrir l’actuació amb pilars de 4 conjunts, la colla local va realitzar un pilar de quatre aixecat per sota també. En primera ronda obrien l’actuació els amfitrions, que van descarregar un 3d6 amb el pilar, una construcció que va pujar sòlida i ferma i que van descarregar sense cap tipus de problemes. Continuaven ronda els Castellers de Cerdanyola que van realitzar un 3d6 lleuger i que no va tenir cap tipus de problema per descarregar-se; en tercer lloc anàvem nosaltres i en primera ronda vam descarregar un 2d6 amb molt bones mides que va asserenar a la Colla per la segona ronda.

En segona ronda els Castellers de Caldes de Montbui van apostar per un 4d6 amb el pilar, el 10è que descarreguen aquesta temporada. La construcció no va tenir cap tipus de problema i es va descarregar amb un pilar ben col·locat. Els Castellers de Cerdanyola per la seva banda van realitzar un 4d6 lleuger pensant segurament en el 4d7. Per acabar la segona ronda portàvem preparat el nostre 3d7, una estructura que aquesta temporada estem freqüentant molt ja que els assajos donen el seu fruit. Tot i que es va deformar una mica, no va patir en cap moment i es va descarregar sense problemes. Sobretot cal destacar la concentració de la pinya en aquest castell.

En tercera ronda la colla local va realitzar un 4d6 amb molt bones mides i que van descarregar tranquil·lament. Els Castellers de Cerdanyola van apostar per un 3d6 amb el pilar que també van descarregar sense problemes tancant així una bona actuació. Finalment nosaltres vam acabar la ronda amb un 4d6 amb el pilar pensant en un possible 4d7p.

Per tancar l’actuació, els Castellers de Caldes van descarregar un pilar de 5. Els Castellers de Cerdanyola van realitzar dos pilars de quatre i nosaltres vam tancar l’actuació amb un pilar de cinc, la cirereta del pastís a una bona actuació.

Després d’un cercavila pels carrers de la població a càrrec dels grallers de Caldes, vam arribar al seu local on ens esperava un pica-pica que havien preparat per tots els castellers. S’acabava així doncs, un dia rodó.