diumenge, 5 de maig del 2013

Els Salats actuem a les Festes de Sant Roc de Badalona


Aquest diumenge, els Salats ens hem desplaçat amb autobus cap al barri de badalona en motiu de les festes de Sant Roc. A l'arribada de la colla ens hem trobat amb tot tipus d'actuacions d'arreu del món: des de grups de capboirea, danses xineses, geganters i un llarg passeig de paradetes d'artesans.

L'actuació ha seguit els plans previstos i ha anat a molt bon ritme. Tot i que no hem aconseguit ser moltes camises salades, s'han lligat unes bones pinyes i s'han fet uns bons troncs. Després dels pilars de presentació, la colla amfitriona ha fet un quatre de sis amb l'agulla, que ha resolt sense problema. Els Salats per la nostra part hem fet un dos de sis amb molta rapidesa. 

En segon ronda, els micacos han fet també el dos de sis que han fet sense els quarts, ja que fa temps que assajen el seu dos de set que volen repetir de l'any passat. Per la nostra part hem fet un tres de sis, també amb un mix de tronc de cara a poder treballar-lo un pis més.

En tercera ronda els de badalona han volgut pujar un tres de set, que tot i que segurament tenen a les seves mans, avui no ha pogut ser i l'han hagut de baixar quan ja tenien tota la canalla a dalt. En ronda de repetició han fet un tres de sis amb l'agulla. Per part salada hem tancat l'actuació amb un tres de sis amb el pilar que també s'ha descarregat perfectament. 

A la ronda de pilars, les dues colles hem fet pilars de quatre, mentre que els salats hem acabat amb els pilarets de la canalla.

Avui doncs, hem complert amb l'expedient, però a falta de poques setmanes de l'actuació al barri del Rastells volem seguir treballant per poder acomplir la feina feta a assaig i pujar els reptes de la colla.

La setmana que vé els Salats anem actuar amb els castellers del Poble Sec, el diumenge al migdia.