dimarts, 14 de maig del 2013

Bons castells i bona festa a Can Bandarra


El passat diumenge dia 12, vam ser convidats pels Castellers del Poble Sec a la seva Diada de Can Bandarra juntament amb els Moixiganguers d'Igualada. 

A les 11.30h hi havia previst un cercavila per a iniciar la jornada, però una averia al bus, va fer que no arribéssim a l’hora indicada L'espera a la gasolinera no ens va desanimar, va ser molt distreta i divertida, i va servir per a fer la prèvia a la festa que ens esperava.

En arribar vam començar ràpidament amb els pilars d'inici. En primera ronda els Salats vam apostar pel 3d6p, un tres de bones mides i amb el pom més petit que s'havia vist mai a la colla. Veient la solvència en aquesta estructura es veu clar que el 3d7 no trigarà en arribar. Els Castellers del Poble Sec i els Moixiganguers van descarregar el 5d7.

En segona ronda, vam apostar pel 4d6, un castell que tot i no tenir unes bones mides des del principi, es va descarregar sense cap problema. Els Bandarres descarregaven el primer 2d7 de la temporada, molt celebrat, i els Moixiganguers el 4d7p.

En tercera ronda vam fer el 3d6, que tot i no tenir tan bones mides com el primer tronc del 3, es va tornar a demostrar la solvència amb aquesta estructura, descarregant-la sense problemes un cop més. La colla local va descarregar el 3d7ps, i els d'Igualada el 4d7 en ronda de repetició (primer intent desmuntat). Per finalitzar, vam fer un p4 acompanyats pels pilars de5 dels Bandarres i dels Moixiganguers.

Després de la jornada castellera, els Castellers del Poble Sec ens van convidar a dinar i a gaudir de la seva festa. Música, batucada i fins i tot el parlament de la Pubilla Bandarra van fer de la tarda de diumenge una gran tarda de diversió amb bona companyia per grans i petits.

Gràcies Bandarres per convidar-nos a aquesta gran festa! I felicitats per l’actuació històrica que vau fer!

La propera actuació dels Salats serà el diumenge 26 de maig a les dotze del migdia, al barri del Rastells, on podem dur la millor actuació del que portem de temporada. Ens queden gairebé quinze dies per preparar-la. Volem estrenar castell! Volem castells de set! Perquè ja sabeu que #Rastellsenamora #TotssomdelsRastells. Ens veiem a l’assaig!