dimarts, 7 de maig del 2013

Actuació a Can Bandarra

El proper diumenge 12 de maig participarem a la Diada de Can Bandarra, amb els Castellers del Poble Sec i els Moixiganguers d'Igualada, colles que ja han consolidat els castells de set i mig aquesta temporada. 

Per fer el desplaçament, la colla ha organitzat un bus, 5 euros socis i 8 euros no socis. Podeu comprar els tiquets a assaig.

La jornada començarà a les 11.30 amb una cercavila pel barri del Poble Sec, que acabarà al Passeig de Montjuïc, just davant del local de la colla amfitriona. Aquest serà el lloc de l'actuació, a les 12 del migdia.

En acabar l'actuació, els castellers del Poble-Sec ens conviden a dinar. A primer hora de la tarda hi haurà l'actuació dels Tabalers del Poble Sec. Per qui vulgui allargar la festa, la música continuarà al local dels Castellers del Poble Sec fins ben entrat el vespre.

I és que anem a casa d'una de les colles més animades i divertides del panorama casteller, amb iniciatives reconegudes com el ja mític calendari eròtic! I qui es vol perdre una visita a Can Bandarra?



Diumenge 12 de maig

ACTUACIÓ AL POBLE-SEC
Diada de Can Bandarra
Pg. Montjuïc 70, 12:00h 
Amb Castellers del Poble-Sec i Moixiganguers d'Igualada
 Sortida en bus des del local a les 9.30h
Tornada a les 17.00h aprox.