dimarts, 31 de juliol del 2012

RECTA FINAL D'ESTIU!


Salats!
Com ja sabeu queden només quatre assajos per agafar vacances d'estiu, L'últim assaig serà el divendres 10 (amb festa posterior per celebrar el primer tram de temporada. Anirem informant), i l'última actuació serà la de dissabte 11 a Millàs. Ens retrobarem al setembre.

Enguany hem portat a plaça ja trenta-quatre p4, nou p4ps, tres p4cam, vuit 2d6, vuit 3d6, sis 3d6p, tres 4d6, un 4d6p, tres 5d6, quatre 3d7 i quatre 4d7. Un total de 83 construccions.
Respecte l'any passat, hem fet un castell d7 més i 16 construccions més, però en canvi, no hem fet encara cap p5 (tot i que s'està assajant).

A part de veure canvis en els troncs, i rotar gent tant en castells d6 com d7 com els canvis en posicions de pinya, un canvi mol significatiu és que hem alleugerit troncs. Aquest aspecte salta a la vista si mirem els poms de dalt dels castells (fins i tot dels castells d7!). Tot això s'ha aconseguit a base d'assaig, i és que demostrem un altre cop que és la única cosa que ens cal per fer millorar i fer bons castells.

A més a més, com a proves destacables d'assaig, cal remarcar les proves del cinc de cara al 5d7. Divendres passat vam fer per primera vegada en la nostra història la prova del 5d5 net sencer amb dosos petits i canalla petita, un aspecte molt important per a encarar el 5d7. A més a més, hem fet proves del 5d6net. Hem de convertir aquestes proves en diaries si volem pujar un pis el 5d6 d'altafulla.
Una altra prova important és el nou castell que hem començat a assajar, que és el 7d6. Ja vam veure divendres que està totalment al nostre abast, ara només cal repetir la prova uns quants cops més, i ser gent suficient per fer les proves de pinya i portar un nou castell a plaça!!
Com a aspecte important en aquest primer tram de la temporada, també ha estat que hem tornat a assajar el 3d6ps. Vam fer unes bones proves, però no han estat suficients. Sabem que el tenim a tocar, i que en tenim moltes ganes, només ens cal ser tots per reempendre les proves a assaig.
A més a més, des de principis de temporada estem treballant el 2d7, una construcció molt tècnica que mica en mica anem millorant.
I no podem oblidar també les proves que s'estan fent del p5 i del 4d7p.

Un altre punt important és que des de fa uns mesos tenim la xarxa, que ens ajuda a millorar tècnicament amb més seguretat.
No podem oblidar tampoc, l'entrada de gent nova que hem tingut (que no és poca) tant de canalla com adults.

I ja per acavar, un altre aspecte a destacar és el grandiós 4d7 que vam fer a Altafulla, segurament un dels millors que hem fet mai (per no dir el millor!). Sabem fer les coses bé, sabem fer les coses perfectes, així doncs, acavem de la millor manera aquest primer de temporada, i agafem amb moltes més ganes el segon tram a partir de setembre.
Vinga colla!! que tenim molta feina per davant, nous reptes, nous castells i un munt d'actuacions i assajos per fer-ho possible.

Ens veiem avui i divendres a les 21.00h??
I la setmana vinent igual!!

I divendres 10 després de l'assaig festa per celebrar el primer tram de temporada (qui vulgui donar idees i ajudar a organitzar-la quedem aquest dijous 2 d'agost a les 20.00h al local) ESPEREM SER MOLTS PER FER UNA GRAN FESTA!!!