dimarts, 7 d’agost del 2012

MILLARS 2012 (11 i 12/8)

Salats!! Un any més ens trobem a les portes del gran cap de setmana que ens ofereix la Catalunya Nord!! Un gran cap de setmana de castells i festa per passar-ho d'allò més bé! Així que esperem que no hi falti ningú, ni tan sols tu!! Tothom està convidat a gaudir d'aquest cap de setmana; salats, castellers, amics, cosins, veïns, coneguts i no coneguts, us hi esperem!!

I si voleu venir i per horaris no us va bé, o esteu a la costa, o qualsevol problema per venir que tingueu, ho podeu fer saber a la gent de la junta que intentarem buscar solucionsAquí teniu el planing.

DISSABRE 11Sortida des del local dels Salats a les 11.00h en bus14.00h aprox. parada per dinar (cadascú es porta el seu)16.00h aprox. arrivada a Millas (Catalunya Nord). Plantar les tendes al cap de rugby (zona d'acampada)
17.00h a la plaça de Millas actuació castellera amb Castellers del Riberal, Tirallongues de Manresa i Salats de Súria
19.00h aprox. Finalització de l'actuació castellera. Temps lliure
21.00h aprox. Sopar a càrrec dels Castellers del Riberal per a tots els participants de l'actuació
Tot seguit, temps lliure (Per als més atrevits, cal que sapigueu que el poble de Millas munta una GRAN festa amb varis escenaris, concerts i festes de tot tipus)

DIUMENGE 12
9.00h Esmorzar a càrrec dels Castellers del Riberal
Recollir les tendes
11.00h aprox. sortida amb el bus cap al llac de Vilanova de la Raó. Un llac que recorda a una platja, i on us podreu banyar i prendre el sol, o anar a pendre unes ceresetes al "xiringuito"
14.00h Dinar a càrrec dels Castellers del Riberal (entrepans)
17.00h tornada a casa

PREUS: Socis 15€, no socis 20€
I ara... ens veiem a assaig!!
Dimarts i divendres al local últims assajos del primer tram de temproada. Apretem fort, preparem l'actuació de Millàs i acavem de fer les grans proves per marxar tranquils de vacances i reprendre-les a la tornada!!

I divendres després de l'assaig farem una festeta per celebrar el primer tram de temproada!!