dijous, 16 d’agost del 2012

MILLARS!

El dissabte passat va tenir lloc a Millars l'última actuació del primer tram de temporada Salat, i és que amb aquesta actuació, és costum que posem fi a la primera part agafant vacances.

Amb pocs efectius vam desplaçar-nos a Millars per a passar un gran cap de setmana festiu en bona companyia, però primer de tot els castells.
Després dels pilars d4 inicials, vam encarar el 2d6, que tot i pujar més lent que de costum, no va petir en cap moment.
En segona ronda, encaravem el 4d7, un 4d7 que va quedar en intent desmuntat. L'estructura estava força deformada ja des de l'inici i es va desmuntar quan la canalla arribava al pom de dalt. En ronda de repetició, es va intentar el 3d6p, un castell que enguany hem portat a plaça moltes vegades, i que s'ha demostrat que el tenim per mà i que tant se val la convinació que hi hagi tant al tronc del castell com del pilar.
En tercera ronda, es va descarregar el 4d6 amb els terços i quarts del 4d7. Un quatre no del tot maco, però que es va descarregar sense cap complicació.
El plat fort arribava en la ronda de pilars quan ens vam presentar amb el primer p5 descarregat de tota la temporada, i corren rumors de que és el p5 més alt de la història. El pilar, que va anar agafant forma en els assajos dels dijous de les últimes setmanes, es va intentar a assaig el divendres abans, i amb molt bones sensacions, ja que tant la pinya com el tronc van treballar molt còmodes es va decidir per tirar-lo a Millars, i tot i haver-lo de treballar una miqueta res va fer-lo perillar i es va descarregar, treient-nos així l'espineta de la caiguda de l'any anterior i donant una altra xispa a la gran sortida de Millars.

Després de l'actuació i d'acavar d'instalar-nos al camp de rugby, els Castellers del Riberal ens van convidar al sopar que donava inci a la gran nit de festa que ens esperava. L'endemà, després de l'esmorzar, ens vam dirigir al llac de Vilanova de la Raó, on vam gaudir d'una estona de bany, i després de dinar vam tornar cap a casa.

Gràcies Castellers del Riberal per la gran acollida.

I ara vacances fins al dia 4 de setembre que hem d'estar tots a tope per preparar la diada manxarie de Súria el dissabte dia 8. Som-hi nois, que com ja veieu, si ens hi esforcem, mica en mica recollim els fruits que plantem!!
I ara sí, ja tenim el p5 (i també el 4d7). Ja sabeu el què vull dir, oi?? I sabeu el què cal??
QUE SIGUEM MOLTS A ASSAIG!
Va!! que aquest segon tram de temporada hem de tornar a fer història!!
Som-hi Salats!!!