dimarts, 31 de juliol del 2012

ALTAFULLA 2012!

Per quart any consecutiu, el cap de setmana passat vam passar-lo a Altafulla, un poble i una plaça que sempre ens porta bons records, i és el primer castell d7 que la colla va intentar va ser a la primera sortida a Altafulla. Aquell 4d7 deformat per tot arreu va fer que cada any que tornem a Altafulla ho fem amb les mateixes ganes, i aquest cop, així ho vam demostrar, apretant per portar de nou un castell d7.

L'actuació, marcada per la calor, va començar a les 18.30h. Enguany, no hi va haber pilars d'entrada, així que vam cmençar directament amb els castells.
Després d'escoltar les paraules del cap de colla, on ens informava el planning per l'actuació, i ens animava a fer els castells d'una manera perfecta, vam encarar el 4d7. El castell va anar de marevella, segurament un dels millors castells d7 que hem fet mai (per no dir el millor), i és que va pujar amb molt bones mides en tot moment, sense un bellugueig, sense nervis, ... Vam demostrar que si ens ho prenem en serio som capaços de fer castells molt bonics encara que siguin d7.

En segona ronda vam encarar el 5d6. Tot i que la rengla estava massa enganxada al dos, i massa allunyada de la plena i la buida, el castell va pujar segur en tot moment, i després d'unes ràpides aletes, descarregàvem un altre 5d6 força lleuger.

En tercera ronda, un 4d6p lleugeret, el primer 4d6p de la temporada 2012, i un gran 4d6p que va pujar ferm i sense cap problema es va descarregar.

Ja per finalitzar l'actuació, vam fer simultaniament un p4 i un p4ps.

Després d'això, la colla va gaudir d'un cap de setmana de sol i platja.