dimarts, 17 de juliol del 2012

FESTA MAJOR A SÚRIA

Dissabte 14 de juliol, dintre dels actes de la Festa Major de Súria, vam celebrar l'actuació de Festa Major acompanyats de la Jove de Barcelona i els Sagals d'Osona.
L'actuació, va començar passades les 18.00h de la tarda amb els pilars d'inici.

En primera ronda, la colla va descarregar un 3d7, que tot i pujar ferm i segur, en el moment de la carregada hi va haber una rebrincada que va provocar nervis a la sortida de la canalla i es va haber de treballar una mica més del normal. De totes maneres, res va impedir que descarreguéssim el 3d7.

En segona ronda, després d'un intent desmuntat de 4d7 quan dosos ja estaven col·locats, l'encaravem de nou, i aquest cop sí, descarregat. El castell es va anar deformant i va pujar força lleig de mides. La pinya i el tronc van treballar força per tal de descarregar aquest castell en el que es va petir en algun moment. 

En última ronda, vam encarar el 5d6. Un castell que haviem estat assajant un pis més, però que vam preferir seguir-lo treballant a assaig abans de tirar-lo a plaça, i assegurar-lo una mcia més.
El 5d6, va pujar amb bones mides, i amb un temps increíble. La canalla rapidissima va coronar el castell fet que va fer que fos un dels 5d6 més ràpids de la nostra història.
La convinació de terços i pom de dalt lleugeret, de les bones mides i del magnífic tempo ens demostra que el 5d7 arrivarà tant aviat com vosaltres volgueu i ho feu possible a assaig, i és que Salats, el 5d7 està a tocar!!

En ronda de pilars, vam descarregar un p4ps i un p4 simultanis.

Per acabar l'actuació, vam fer protagonista a la nostra canalla fent-los participar a tots amb pilars d2 i d3.

Tot seguit, ens vam desplaçar al local en cercavila per a gaudir del sopar de germanor. Un sopar per compartir en el que tota la colla va participar. Gràcies a tota la colla  per fer-lo possible, i felicitats pel gran resultat, les colles convidades van quedar d'allò més contentes, i és què organitzant esdeveniments així, no hi ha qui ens guanyi!!

L'endemà, dintre del cercavila de Festa Major, vam participar-hi com cada any amb uns quants p4.

Felicitats i gràcies a tota la colla!!


Un any més deixem enrere la Festa Major. Però tot i així, us volem a tots a assaig per a seguir amb la feina, no només per a fer el 5d7, sinó per a repetir el 4d7p, el 9d6, el 3d6ps, per seguir amb la feina del 2 i del p5.

Tenim molta feina per endevant que sense vosaltres no és possible!!

PROPERA PARADA: 28/7 ALTAFULLA!!! No us ho perdeu!! Volem tornar a fer història!!