dijous, 15 de setembre del 2011

+ INFO SALADA!

Avui dijous 15 hi ha assaig general, així que a les 20.30 tothom a l'assaig (no hi haurà assaig de canalla previ)
Demà divendres 16 assaig de canalla a les 20.00h i a les 20.30 assaig general. Tot seguit OKTOBERFEST!! Podeu comprar el vostre sopar al local mateix!! Hi haurà frankfurts, braksburts, amanides, pastissets, i altres plats típics alemanys! Tot seguit, no us podeu perdre la festa!

Diumenge 18 a les 9.00 quedem a la parada per anar a actuar a la Rambla del Poble Nou (BCN). Al final no hi haurà bus. Apunteu-vos a les llistes!! Hem d'anar a fer bons castells!!

El cap de setmana vinent, actuació doble: Dissabte 24 a Súria, i diumenge 25 a Artés. (aviat més informació)

El dia 2 d'octubre, CONCUR7. Apunteu-vos ja!! El bus és gratuït per TOTHOM, i hem d'anar a descarregar un castell nou! Que no hi falti ningú!! (+ info a: http://www.noisdelatorre.com/web/concur7.php )

El dia 8 d'octubre, assaig i gravació del LIPDUB. Si voleu saber més, podeu venir a l'assaig a informar-vos, o enviar un e-mail a lipdubsalat@hotmail.com , tot i que volem avançar, que la comissió encarregada d'organitzar-ho, s'ho estan currant molt. El lipdub està obert a tothom, encara que no sigui salat, així que anima't a participar!!

Per acabar, informar que el dissabte 15 d'octubre és la nostra IV DIADA!! Hem de fer la millor actuació de la colla. Com ja sabeu, les proves del 5d7 i del 4d7p estan anant per bon camí, però ens falta que s'animi més gent a venir els assajos.
Fem una crida, a tothom qui vulgui formar part de la història dels Salats!


PD. S'estan organitzant festes i altres per després de les actuacions i els assajos. Anirem informant a mesura que tot quedi lligat!!