dissabte, 24 de setembre del 2011

ACTUACIONS i ASSAJOS

Després d'una actuació de mínims, com va ser la de Barcelona*, avui tornem a portar els nostres màxims a plaça.
Aquesta tarda, ens trobem a dos quarts de sis a les escales del carrer Montserrat(espai on el nostre Cap de Colla va fer el grafitti de l'Altatxu les caramelles passades)per assajar el pilar caminant, què recordem que és prova puntuable pel concur7 i que s'han de pujar escales.
A les 18.00 començarà l'actuació a la Plaça de la Serradora. Ens acompanyaran els nostres amics, els Castellers d'Altafulla. En acabar, anirem en cercavila fins al local, on ens espera un pica-pica.
A les 22.00h, BARÇA - AT. DE MADRID al local.

Tot seguit, nit de festa!
Si plou, l'actuació es farà al local!!


Demà diumenge ens trobarem a les 16.00 a la parada per anar cap a Artés. Salats!! Aquest any no és un taller com l'any passat, així que necessitem totes les mans. Si volem acabar temporada afegint un nou castell, totes les proves que poguem fer seran bones!! així que no hi falteu, que farem feineta!!

ASSAJOS!
Salats!!
Queden 3 setmanes d'assaig!! Ahir vam posar aixecador al 4d6p net, una prova que no ens va comportar gaires dificultats tot i els nervis de l'anxaneta a l'entrar al pilar.
Amb el 5 falten algunes proves més per fer, però fins a dosos ja veieu que el tenim molt bé.
Els assajos de pilars de dijous, estan donant també els seus fruits. Aquesta setmana hem descarregat dos pilars diferents i carregat un altre, a part de posar-lo dins del 4.
Què ens falta, que tothom vingui dimarts i divendres a assaig, i que escampem la veu!! Hi ha molta gent a Súria que no sap que el necessitem, que no sap on ens pot trobar, què fem, qui som, ... Informem a tothom, que s'escampi la veu, i omplim el local!!
Si tenim la gent farem les proves, i si fem les proves farem els castells, no ho dubteu!!


* Actuació a Barcelona:
p4 de dol, 2d6, 3d6, 3d6p, p4ps
L'actuació es va iniciar amb un pilar de dol per par de les tres colles, per recordar al nostre company casteller Ramon dels Minyons de l'Arboç.
Després d'això, el públic assistent van poder gaudir d'una actuació on els Salats vam deixar clar quin era el nostre nivell, demostrant que els castells d6 ens han quedat petits.
Tots tres castells van pujar tant ràpids i ferms, que fins i tot la gent del públic va quedar sorpresa.
Apart, també hem de dir, que portem un final de temporada on no parem d'estrenar gent a diferentes posicions, i és que un cop més, vam estrenar un terç!

La setmana que ve, CONCUR7!! tots cap a Torredembarra!! La colla posa el bus gratis, pero us heu d'apuntar a les llistes. Sortirem sobre quarts de nou del matí des de la parada, i tornarem a Súria un cop acavat el concurs. Segurament s'obrirà el local per poder veure vídeos i fotos del dia.

El dia 8, assaig i gravació del LIPDUB SALAT!!

El dia 15, IV DIADA DELS SALATS DE SÚRIA!! + cercavila/cercatasques + sopar per compartir casteller + concert sorpresa que no us podeu perdre, així que aneu fent un forat a la vostra agenda, perquè us agradarà!!