dijous, 21 de juliol del 2011

PRÒXIMES ACTUACIONS

Bé salats i salades i tothom qui estigui interessat: ens queden tres actuacions abans no arribar al tram vacacional de la Colla, que serà durant bona part de l'Agost. Són tres actuacions on tots hem d'apretar de valent i fer uns grans castells, bons assajos; on haurem de progressar assaig rere assaig, actuació a actuació, anar a plaça amb castells de set pisos i acabar aquest tram de temporada com cal!!!

Actuacions:

-Cervera: Dissabte 23 de juliol. Amb Margeners de Guissona. En motiu de les festes del barri dels Atmetllers. Hora d'actuació a les 18:00h al barri dels Atmetllers. L'hora de sortida de Súria serà a les 16:30 des de la Parada de Bus, amb cotxes particulars. Al finalitzar actuació i hauràn concerts a partir de les 22:30h d'Aquario, Contraband, batucada dels Bombollers, Los Impagaos i gresca final amb el Dj el Xaval de l'Atmetller.

-Altafulla: Dissabte 30 de juliol. Amb Castellers d'Altafulla. Hora actuació a les 18:00h a la Plaça dels Vents. Actuem per tercer any, és podria dir que és una clàssica de la Colla i on guardem el record del nostre primer castell de set pisos. Sortida de cap de setmana!!!! Marxarem amb bus des de l'estació de Súria dissabte 30 de juliol a les 15:00h. A la nit gresca salada!!! Dormirem com cada any al gimnàs del col·legi i diuemnge dia de platja!!! La tornada cap a Súria serà diuemenge a les 19:00h aprox. Preus: Socis 12 Euros - No socis 18 Euros.

-Millas: Dissabte 6 d'agost. Amb Castellers del Riberal i Tirallongues de Manresa. Hora d'actuació 18:00h. Aquest any repetim actuació i es l'última actuació abans de les vacances, és a dir, hem de ser els màxims i fer el màxim! Sortida de cap de setmana!!!!!! Sortida des de la parada de bus de Súria dissabte 6 d'agost a les 12:00h. Cal dur el dinar de dissabte, ja que es farà una parada durant el trajecte a la Catalunya Nord. Un cop acabada l'actuació hi haurà el sopar i després molta festa als carrers de Millas amb diversos concerts per celebrar l'actuació!! Dormirem al camp de Rugbi, cal dur material d'acampada!!! A l'endemà tindrem l'esmorzar i picnic de tornada i porteu banyador, que passarem el dia al llac de Villeneuve de la Raho! Preus: Socis 15 Euros - No socis 20 Euros.

RECORDEM QUE ELS ASSAJOS SON MOLT IMPORTANTS, CAL QUE HI ANEM TOTS AQUESTS DIES!!! LES GRANS PROVES A ASSAIG PORTEN ELS GRANS CASTELLS A PLAÇA!!!

ASSAJEM al C. E. I. P. Mare de Déu de Montserrat.
Horaris:
-Dimarts a les 19:30h CANALLA 21:00h GENERAL
-Dijous a les 20:30h PILARS
-Divendres a les 20:00h CANALLA 21:00h GENERAL

SOM HI TOTS A DONAR-HO TOT!!!!!