dimecres, 27 de juliol del 2011

ALTAFULLA I MÉS!

Segurament aquesta és una de les imatges que tenim tots al cap quan parlem d'Altafulla.
Segurament no és la única, però potser sí la més important.

Altafulla, i més concretament la plaça dels vents, va ser on els Salats van portar a plaça el seu primer castell d7, el 4d7. Un magnífic diumenge d'agost, quan la colla tenia només un anyet i poc de vida!

L'any passat no va deixar el mateix gust de boca, va ser una actuació llarga i marcada per algun contratemps. Malgrat això, no cal oblidar que va ser on vam estrenar el pilar de5 aquella temporada!

Aquest any, ja sabeu que podem oferir la nostra millor actuació, ajuntant el p5 i el 4d7, i afegint el 3d7!! Pot ser una diada increíble, on TOTS (i tu també) som primordials per a aconseguir-ho.

Així doncs ja sabeu el que toca!!
Demà dijous a les 20.30 hi ha assaig de pilars i del 2 (també assagem pinyes) Tots els qui volgueu podeu venir a practicar!

Divendres a les 20.00 Canalla, a les 20.30 tots. Hem de fer un assaig d'aquells típics d'abans d'una gran diada, i és que no és per menys amb les actuacions que ens queden!! Hem de tornar a descarregar el 3 i 4d6nets (com a mínim!)

Dissabte a la tarda actuació a Altafulla. El bus marxa a les 15.00 i torna diumenge sobre les 17.00. El preu és de 12€ socis, i 18 no socis. I ENCARA QUEDEN PLACES!!

De cara a la setmana que ve, adelantem que apart dels assajos normals, farem un assaig de cara al públic dintre dels actes de la setmana jove. Aquest assaig serà a la plaça de la Serradora, i ben aviat us direm l'hora.

I ja per acabar, recordar-vos que el 6 i 7 d'agost anem a Millas. Serà on tancarem el primer tram de temporada. Ja sabem què cal per demostrar que som uns cracks a plaça!! Després de demostrar-ho, ho celebrarem de la millor manera. Apunteu-vos ja al bus!!

Per acabar, pengem un video per recordar i per anar fent boca del que ens espera a Altafulla!!