diumenge, 17 de setembre del 2017

Nova Junta i Actuació a Cardona

Divendres passat vam celebrar una assemblea en que s'havia d'escollir una nova Junta Directiva i una nova Junta Tècnica, pel període 2018-2020.

A Junta Directiva es va presentar una única candidatura, formada per Lucas Giménez, Guillem Giménez, Clara Olives i Núria Tort. Aquesta va rebre el vot favorable per unanimitat. Així que prendran el relleu de la gestió de la colla. Enhorabona i molts èxits!!!

Pel què fa a Junta Tècnica no es va presentar cap candidatura. Així que per divendres 30 de setembre, durant l'assaig, es podran tornar a presentar candidatures a Junta Tècnica. Si en surt alguna (o algunes), es procedirà a la votació.

Per altra banda, dissabte 16 de setembre, els Salats de Súria vam actuar per FM de Cardona, acompanyats dels Castellers de Berga i els Castellers de Cerdanyola del Vallès.

Ja entrada la tarda, i en un gran escenari, els Salats de Súria vam descarregar pd4, 3d6, 2d6, 3d6p i pd4.



Des de la Colla Castellera Salats de Súria volem donar les gràcies a l'ajuntament per convidar-nos cada any a aquesta cita i pel tracte rebut. També estem agraïts als Castellers de Berga i als de Cerdanyola per la companyia a les pinyes... ENS VEIEM A PLAÇA!!!



La propera actuació és diumenge 8 d'octubre a Súria, la DIADA MANXAIRE, amb Carallots de Sant Vicenç dels Horts, Castellers d'Esparreguera i Castellers de Santpedor. Veniu als assajos a preparar-la!  

Per acabar, JA TENIM LOTERIA DE NADAL! A partir d'aquest dimarts la comencem a distribuir. No us quedeu sense el vostre número.