dilluns, 9 d’octubre del 2017

El passat diumenge 8 d'octubre a Súria vam celebrar la Diada Manxaire, acompanyats perls Carallots de Sant Vicenç dels Horts, els Castellers de Santpedor i els Castellers d'Esparreguera.
 
La Diada va començar amb retràs, degut a una incidència amb l'ambulància, així que va començar pel pica-pica. Un cop iniciada, totes quatre colles vam partir amb un p4. A la primera ronda, els Salats vam descarregar un 2d6, sense complicacions. A la segona ronda vam descarregar un 3d6 que, després de fer l'aleta, va patir alguna relliscada, però que no va comportar cap incidència. A la tercera ronda vam fer un id3d6p que vam tirar enrere per rectificar les mides i alçades però que vam descarregar a la ronda de repetició. Finalment, vam descarregar un p4.Volem agrair als Carallots de Sant Vicenç dels Horts i als Castellers de Santpedor i d'Esparreguera haver-nos acompanyat a la nostra diada manxaire i també per la seva paciència. ENS VEIEM A PLAÇA!!!

La temporada arriba al final i només queda una actuació: la X DIADA DELS SALATS DE SÚRIA, el dissabte 28 d'octubre. És la desena i ha de ser especial. Així que dimarts tothom a assaig!