dilluns, 11 de setembre de 2017

Assemblea extraordinària: canvi de Junta i Tècnica

El temps passa i el mandat tant de la Junta Directiva com de la Junta Tècnica arriba al final. Tal com diuen els Estatuts, el mandat de tots dos òrgans és de dos anys i, per tant, a final de temporada hi ha d'haver un relleu.

Aquest tràmit freqüentment es realitza a final de temporada, juntament amb l'Assemblea General Ordinària de socis i sòcies de la Colla Castellera Salats de Súria. Però enguany, tant la Junta Directiva com la Junta Tècnica hem cregut convenient avançar la presentació de candidatures i les eleccions a fi que les persones que prenguin el relleu tinguin més temps de preparar la temporada vinent: les activitats, els objectius i, especialment, el calendari.

Tanmateix, el relleu es faria oficial amb el canvi de temporada. Les persones que formem actualment part tant de la Junta com de la Tècnica seguirem ocupant els càrrecs. Si bé les persones que prenguin el relleu s'aniran incorporant progressivament. 

Per aquest motiu, queda convocada una Assemblea General Extraordinària aquest divendres 15 de setembre, al local de la colla, amb el següent ordre del dia:


  • Presentació de candidatures a Junta Tècnica i Junta Directiva de la Colla Castellera Salats de Súria
  • Votacions de tots dos òrgans.