dilluns, 17 d’octubre del 2016

Recuperant el ritme a Badalona

Després de la caiguda del 2d7 al concurset, els Salats de Súria recuperem el ritme en el marc de la Diada de Tardor a Badalona, acompanyats de la colla local i la Jove de Barcelona.

En aquesta ocasió, hem descarregat a la primera ronda, el 3d6. A la segona ronda hem desmuntat un 2d6 per seguretat quan l’acotxador ja estava col•locat. A la tercera ronda hem descarregat el 3d6p. La ronda de repetició ha servit per a descarregar el 4d6 tot i que, malauradament, l’acotxadora ha caigut tota sola poc després de fer l’aleta. Finalment, un p4 descarregat ha servit per a tancar l’actuació.




Ara només queda fer un últim esforç, ja que només queden dues actuacions per a acabar la temporada. Diumenge vinent al migdia actuarem a Manlleu, on actuarem juntament amb els Nyerros de la Plana, Picapolls de la Gavarresa i Castellers de Castellar del Vallès. El 29 d’octubre organitzarem la Diada dels Salats de Súria, en la que ens acompanyaran els Castellers de Berga i els Castellers de l’Alt Maresme.





Per acabar, estem preparant els davantals Salats! El seu preu és de 10 €. Qui en vulgui, que avisi a qualsevol membre de la Junta o que ens avisi mitjançant missatge a través de la web o per correu electrònic. VAMOS VAMOS, QUE NOS LOS QUITAN DE LAS MANOS!!!