divendres, 28 d’octubre del 2016

IX diada dels Salats de Súria

Aquest dissabte 29 d’octubre celebrem la nostra IX Diada a les 17.00 a la Plaça del Poble Vell. En aquesta ocasió ens acompanyen els Castellers de Berga i els Castellers de l’Alt Maresme.

És l’última diada de l’any i per això ens dirigim a tots els Salats, i a la gent de Súria i de rodalies per que s’animin a fer pinya amb nosaltres. En acabar l’actuació, farem una cercavila amb Armadillos Band que recorrerà els carrers del municipi fins arribar al nostre local. Allà farem un sopar de germanor amb les tres colles que ens acompanyen a la diada i, després, gaudirem de la música en directe amb Txingao, Orquestra Tropical i DJ Ponsi (preu de l’entrada, 3 euros).

Divendres 28 (a partir de les 20.00) farem un assaig especial per a preparar la diada i després recuperarem forces amb pa amb tomàquet i pernil (cortesia de Cal Ibèric). Qui vingui a fer pinya amb nosaltres tant a l’assaig de divendres com a l’actuació de dissabte, podrà entrar al concert gratis.
La temporada ja s'acaba i per aquest motiu, per Tots Sants ens reunirem al Bar Casino Valls de Torruella, per dinar i veure la diada de Vilafranca per TV. Qui s'animi, que s'apunti a l'esdeveniment de Facebook o que es posi en contacte amb la Junta (via e-mail o a l'assaig d'avui).