dimarts, 1 de novembre del 2016

IX Diada dels Salats de Súria

La Colla Castellera Salats de Súria vam celebrar la IX Diada a la Plaça Major del Poble Vell, dissabte 29 d’octubre, acompanyats dels Castellers de Berga i Maduixots de l’Alt Maresme.

En aquesta ocasió, a la ronda de pilars d'entrada vam descarregar un p4 (en el que vam estrenar a una terça) i un p4ps. A la primera ronda es va descarregar un 5d6 que, tot i ser inèdit aquesta temporada, va tenir molt bones mides i va ser molt segur. A la segona ronda vam intentar un 4d7, que es va quedar amb intent desmuntat. A continuació vam descarregar el 4d6p, també inèdit aquesta temporada. Finalment, el 3d6p, tres p4 i un pd4 amb folre -on va participar tota la canalla- van tancar l’actuació. La jornada va acabar amb un sopar de germanor entre totes les colles participants, un BINGO musical i un concert d’orquestra tropical, Txingao i DJ Ponsi. Gràcies a tots els qui ens vau acompanyar en un dia tant especial per a nosaltres.

La temporada ja s’ha acabat i ara queda reposar per afrontar la temporada vinent. Ha sigut una temporada d'alegries i algunes llàgrimes. Hem aconseguit fites molt importants, com descarregar el castell de 7 més matiner, descarregar el nostre primer 2d7 i fer la millor actuació de la nostra història. Tanmateix, els resultats de les actuacions de l’últim mes no reflecteixen el treball fet a assaig durant tota la temporada. Això no ens pot fer perdre l’alegria d'haver aconseguit el què hem fet enguany. Com diuen, quien tuvo, retuvo.  Així que ara toca agafar forces per a afrontar la temporada vinent amb empenta i energia.

Per acabar, però no menys important, aviat se celebrarà l’assemblea anual de socis i sòcies de la Colla Castellera Salats de Súria. Estigueu atents, perquè aviat s’anunciarà la data.