dimarts, 27 de setembre del 2016

Els Salats de Súria al Concurs de Castells

Els Salats de Súria vam actuar al XXVI Concurs de Castells 2016, en l'edició de diumenge 25 de setembre a Torredembarra. En aquesta jornada hem actuat juntament amb Castellers de Badalona, Castellers de Figueres, Carallots de Sant Vicenç dels Horts, Minyons de l'Arboç, Castellers de Cerdanyola, Castellers d'Esparraguera, Castellers de Castelldefels, Castellers de Caldes de Montbuí, Castellers del Riberal, Nois de la Torre, Xiquets de Vila-seca i Matossers de Molins de Rei.

Ha sigut dues setmanes després de la millor actuació de la nostra historia i de descarregar el primer 2d7, motiu pel qual ens portava a tornar-hi: bones proves, molt bon assaig divendres i gran feina en general que va fer il·lusionar de nou a la colla per aquest concurs.

Sabíem dels riscos que comporta per nosaltres, una colla petita, portar el nostre castell limit. Encara més el fràgil i complicat 2d7. Però tot ens convidava a jugar-nos-ho de nou a una carta i a primera ronda. Malauradament, la sort no ens va acompanyar aquesta vegada, ans al contrari: el castell es va trencar quan l'enxaneta estava fent les tres passes.Tot i no estar acostumats a caure, la colla es va aixecar i va seguir endavant recolzada també pel nostre alcalde, Josep Maria Canudas, que va estar al nostre costat en tot moment, interessant-se per les tres castelleres ateses. Fins i tot, va estar present a l'entrega del record commemoratiu.  

Després de la caiguda, vam passar ronda mentre avaluàvem l'estat de la canalla. Així que vam intentar un 3d7 per recuperar-nos. Però només va poder pujar l'acotxadora i va quedar en intent desmuntat. 
Vam acabar la jornada amb 2p4 simultanis.

Sabíem que la feina la portàvem ben feta i que això només és una pedra al camí. Ara toca seguir treballant per arrodonir aquesta bona temporada, en la que queda poc per la nostra Diada!

Donar les gràcies perquè tothom està bé. A part dels cops i contusions, ara toca aixecar el cap i els ànims, que segur això ens farà més forts per continuar!!!


Felicitats als Castellers de Badalona per quedar en primera posició, i als Castellers de Figueres i de Sant Vicenç dels Horts per la segona i tercera posició respectivament. Gràcies també als Castellers d'Altafulla i als Tirallongues de Manresa per donar-nos un cop de mà en un dia com avui.