dilluns, 4 de juliol del 2016

Actuació de Festa Major a Callús

Els Salats hem actuat, de nou, a la Festa Major de Callús. Enguany, per això, a diferència d'anys anteriors, ha sigut el diumenge al matí. Ens han acompanyat els nostres veïns de Manresa.

L'actuació ha començat a les 12.30 davant l'Ajuntament. En aquesta ocasió, i per a encabir la nostra actuació amb una diada gegantera programada també pel diumenge al migdia, hem començat amb les rondes castelleres.

Ha sigut una bona actuació cara a enfocar l'actuació de Festa Major de Súria, el pròxim 9 de juliol.

Els Salats de Súria hem començat descarregant el 2d6 lleuger amb una estrena al pis de dosos. A la segona ronda, hem defensat -i descarregat- el 3d7, castell en el qual s'ha estrenat el terç de la rengla. A la tercera ronda, hem descarregat el 3d6p, en el que han pujat castellers poc habituals. Finalment, hem tancat l'actuació amb un bon p5 i un p4.



La propera actuació és dissabte 9 de juliol a la Plaça Sant Joan de Súria, en motiu de la Festa Major, amb Castellers de Cerdanyola i Nyerros de la Plana. En cas de poder-hi anar, apunteu-vos a l'esdeveniment de Facebook o aviseu a través del mòbil de la colla. Després de l'actuació farem un sopar per compartir al local amb les colles convidades.

Per a anar fent colla, l'assaig del divendres anterior (dia 8) farem un pa amb tomàquet i pernil (cortesia de Cal Ibèric). A continuació visualitzarem els vídeos del II Concurs de Dubsmash Salat... i votarem el millor!

Però abans, aquest dimecres 6 de juliol, els Salats de Súria ens farem càrrec d'un sopar popular a la plaça Sant Joan. Podeu obtenir més informació al següent enllaç (web de l'Ajuntament). Qui pugui venir a donar un cop de mà, que s'acosti a la Plaça Sant Joan a les 20.00. Després hi haurà concert de Txingao i D9.