dimecres, 22 de juny del 2016

Properes activitats

Hem entrat a ple estiu i la família salada tenim unes quantes activitats programades:

  • Divendres és Sant Joan. Per tant, no hi ha assaig. Però el 23 al vespre hi haurà els tradicionals Pilars de Sant Joan davant l'Ajuntament. Ens veiem allà mateix a les 21.15. Us hi podeu apuntar a través de l'esdeveniment de facebook.

  • Aquest diumenge 26 de juny, organitzem una caminada a Cal Franch. A les 7.30 farem un esmorzar a preu popular al local, i a les 8.00 sortirem. Un cop arribats, farem un dinar per compartir! Per a una millor previsió, apunteu-vos-hi a través de l'esdeveniment de facebook o envieu un correu a la colla. Perquè fer castells no només és fer pinya a la plaça. 
  • Dimarts 28 de juny farem assaig a la fresca: a la piscina de Callús!!! Castells refrescants per a preparar la diada de Festa Major de Callús, que serà diumenge 3 de juliol a les 12.00. Haurem de ser-hi, com sempre, 30 minuts abans. 

  • L'assaig del 8 de juliol serà especial, doncs gaudirem d'una pernilada, cortesia de Cal Ibèric i farem el II Concurs de Dubsmash Salat. Prepareu els vostres vídeos, envieu-los (si no sabeu on, envieu un correu electrònic a la colla) i, sobretot, divertiu-vos. Després de l'assaig i la pernilada els veurem i el millor tindrà premi. El dia següent, 9 de juliol, tindrem l'ocasió d'actuar al nostre poble, per Festa Major! També ens refrescarem a la piscina diumenge. Anirem informant!
  • Divendres 15 de juliol hi haurà la Festa de la Canalla: rocòdrom, inflables, pintures i assaig a la fresca. No us ho perdeu!!!