dijous, 28 de juliol del 2016

Dia de castells i platja!

Els Salats de Súria ens vam desplaçar el passat 24 de juliol a Sant Pol de Mar, on vam actuar a la tarda juntament amb els Castellers de l'Alt Maresme. I, al matí, vam passar un agradable dia a la platja... perquè una colla castellera és molt més que fer castells!!!

L'actuació va començar a quarts de 8 de la tarda. Portàvem tot el dia sota el sol -o dins de l'aigua- i encara ens va quedar energia per a descarregar un p4, un 3d6, un 3d6p, un p5 i un p4.




I, com que no hem tingut prou platja, el proper dissabte ens desplaçarem a Altafulla, on actuarem, com cada any, a la plaça dels vents. Si no heu confirmat assistència, feu-ho a través del mòbil de la colla o a través de l'esdeveniment del facebook. Per a qui vingui, quedem a la plaça dels vents a les 18.00. En acabar, ens conviden a sopar i, qui vulgui, es podrà quedar a dormir a l'escola del municipi.

L'autobús sortirà de Súria dissabte a les 15.00 del local. L'hora prevista de tornada a Súria és diumenge a les 18.00. Els preus són 5 € socis, 10 € no socis. Packs familiars: 2 adults + 1 nen (12 € socis / 15 € no socis), 2 adults + 2 nens (15 i 20 €) i 2 adults + 3 nens (18 / 25 €).

És l'última actuació abans de les vacances d'estiu. Així que veniu a l'assaig a preparar-la. Ens ho passarem d'allò més bé, perquè és la festa de l'estiu!!! Hi haurà castells, rauxa , i ambient i menús refrescants... I, qui porti un complement d'estiu, tindrà mojito gratis!!! (per la canalla, un gelat).