dilluns, 2 de maig del 2016

Salipota és de 7 i mig!

Salipota va ser on l'1 de maig de 2014, els Salats de Súria vam descarregar el castell de 7 més matiner de la nostra història, cosa que l'any passat vam superar descarregant-lo  el 25 d'abril l'any passat. Enguany, no només hem descarregat el quart castell de 7 de la temporada, sinó que hem descarregat el 3d7p, convertint així Salipota en plaça de 7 i mig.

Ha sigut en el marc de la Festa Major del barri. El bon temps i els Castellers de Santpedor han contribuït a una gran jornada, impensable fa un any tenint en compte que la temporada tot just ha començat.

I és que els Salats de Súria hem descarregat el 3d7 en primera ronda, el 3d7p en la segona ronda i el 4d6 en l'última ronda. En aquest darrer castell, estrenant a nombrosos castellers al tronc. A més, a la ronda de pilars de sortida, els Salats hem descarregat el primer p5 de la temporada. Amb aquesta actuació, els Salats hem tingut el millor inici de la nostra història.La propera actuació serà dissabte 14 de maig a Súria, en el marc de la II trobada de Colles Castelleres del Bages. L'actuació començarà a les 17.00 i, en acabar, hi haurà sopar i concert. Cal que totes i tots vingueu a assaig, per tal de seguir amb aquests bons resultats. Heu demostrat que podem. Podem seguir creixent. Encara ens podem superar a nosaltres mateixos!!!